28.8.15

To samo Patak Dača ume


     Ovo mi je omiljena ovogodišnja varijanta pošla tetka na pijac autfita. Iz nekog drugog ugla mogla bi se tu sagledati i ova trendovska minimalistička crta. Kako? Pa, lepo, proučila sam ja taj minimalizam, 33 komada odeće po sezoni i tako to. Znate šta sam zaključila: ja sam vam minimalista celog života, jedva da imam 33 komada za sve četiri sezone u ormaru, totalno sam u trendu, čak i malo ispred, avangarda.

     Evo na primer ova bluza sve sam već rekla o njoj još pre dve godine i još je član kraljevske porodice među mojom garderobom. Većina ostalih bluza je mrzi i u isto vreme joj se divi, a ona i dalje najčešće izlazi u grad.

     Pa onda suknja, i o njoj sam vam pričala još prošle godine, a kad sam je kupila više se i ne sećam.

     Ogrlica isto, evo je na nekoj jesenjoj žurkici pre sto godina.

     Naočare... dobro 'ajde pa moram i nešto novije da imam.

     Torba? Pa, jeste i torba je nova, al' sa sniženja, majke mi, a i zlatna. Šta tu ima da se zameri...

     A za sandale pitate? E pa sad... Vidite jako sam želela jedne pristojne sandale na platformu koje ne bi bile veliki napor za moje delimično funkcionalno desno stopalo, i koje se, osim u posebnim prilikama, ne penje na više od 2 centimetra.

     Zapravo ljubav prema platformama gajim od malih nogu (stopala), tačnije od ove scene. Opčarana sam bila tada Dačinim savršenim nožnim prstićima i svaki put kad vidim platforme odmah čujem bum-čiki-bum-čiki-bum ha ha! Pinovala sam ih i pinovala, sve dok ih nisam ugledala na polici ispod kartončića 50% sniženje. Hvala lepo, može!

     E, sad  ne znam da li mi se zbog njih oduzima titula kraljice minimalizma, jer su već druge sandale ovog leta (prve), ali nije ni važno, jer mi se konačno ispunio san iz detinjstva da nosim iste sandale kao Patak Dača!
;)

3 comments:

  1. Jao kako si me nasmijala s Patkom Dačom hahahaha <3. Ljubav za tebe tako luckastu :D

    ReplyDelete
  2. Idealna žena, mnogi bi muškarci rekli :-) Meni se sve preliva iz ormara, a nosim desetak stvari ukrug.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pa i ti si onda minimalista na svoj nacin ;D

      Delete

Friends