8.9.11

Četvrtak je dan za mačke


         Ovo je jedna fina i prijateljski raspoložena beogradska mačka koja mi je ulepšala jedno ne tako prijatno jutro. Ustala sam u 5 sati i provela 2 sata na Železničkoj stanici čekajući voz iz Skoplja. Vukla sam se po Zelenom vencu, neispavana i bez kofeina u krvi, i zamalo da se sapletem o pomenutu koja me je fiksirala strogim zelenkastim pogledom zahtevajući satisfakciju u vidu maženja. Meni nikada nije teško da pomazim raspoloženu macu uličarku, koliko god bila umorna, nikad!
        Jedna dobra vest je da sam kupila potpuno novu maslinasto zelenu (ili SMB*)jaknu, u second hand prodavnici za 999 dinara (sada moj omiljeni broj, khm). 100% pamuk, a kad sam došla kući otkrila sam i da u kragni ima skrivenu kapuljaču drečavo zelene boje, bila sam srećna kao da su mi dali i tortu uz jaknu (volim tortu koliko i second hand). Sad još samo da skupim hrabrosti za neki post sa slikama mene u jakni… da, ne, možda?


*sivo maslinasta boja - boja vojničke uniforme, ja kao potomak vojnog lica trudim se da budem precizna kako to već sa vojskom mora (a trebalo mi je, priznajem, mnogo godina da dešifrujem o čemu ćale priča) ;)

3 comments:

  1. Kako lepe šare ima ova maca <3

    ReplyDelete
  2. Sigurna sam da bi rekla hvala da moze :)

    ReplyDelete
  3. Macke! Koji blog! Definitivno eye catching!
    A macke ulicarke, i ja sam jednu usvojila, ona sad glumi da je princeza, al po njenom izboru igracki prepoznaje se bam u njoj!
    I ja pomazim svaku, ne mogu im odoliti..kurve.

    ReplyDelete

Friends