15.1.12

Još večeras u vašem gradu

    Dakle, sutra biramo damu koja će imati priliku da se pomoću ove maske neprimećena kreće međ' mačijim svetom. Imate fore do ponoći ako želite da kliknete OVDE i izjavite nešto (ne mora da bude na mačećem).
    Sad mi je malo žao da se oprostim od ove kapice, ubedljivo ću morati da napravim još nekoliko primeraka. Mislim da je savršena za obavljanje ozbiljnih poslova. Na primer, odlazak u banku, na poslovni sastanak i slično. I tako mi se svi obraćaju sa 'devojčice'. Znam da ću sa 77 presrećna daviti kako su, kada sam imala 27, svi mislili da imam 15 i po, ali sada poprilično iritira, ali lepo je zbuniti neke ljude. (inspiracija)
   Za ekskluzivni pogled na naše štipaljke zahvalite snegu, koji je pomahnitalo počeo da pada, dok sam ja navlačila ove nežne čizme. Pa šta sam tražila, to sam i dobila. Kao što rekoh, mene sneg na štiklama videti neće, ergo slikanje na terasi. A poslednja slika je divno nebo posle snega.

5 comments:

 1. Eto nam svima snijega sada :). Izazivaj nas još malo s kapicom, izazivaj :P.

  A neki dan je dječak u troli rekao svojim drugovima za mene - čekaj da žena prođe. Pa se ti žali... I takooo... :D

  ReplyDelete
 2. Torba i kapica su mrnjaaauuu, to je na mačećem "savršeno" ja mislim :))

  ReplyDelete
 3. Torbica ti je odlicna~~)))

  A docekati sneg sa stiklama hmmm, grozno.Ni mene nikada nece videti sneg u tom izdanju~))

  Mushroom mi je jako puno pricala o tvoj kapici i nadala se~~~))

  ReplyDelete
 4. hvala:)
  o, sirota mushroom, sad kad si to rekla moracu da uradim nesto povodom toga:)

  ReplyDelete
 5. :) Hej, lepo od tebe sto si napisala onaj komentar, i hvala sto mislis na mene. ^^ Mogle smo organizovati neko druzenje kad dodje lepo vreme! Neku masovnu blogersku cajanku ;)

  ReplyDelete

Friends