4.5.12

Jeggings O.O








   Drage moje blog drugarice i drugari (ako vas ima), priznaću vam da sam ja od onih koji kažu da helanke NISU pantalone! Nije da imam nešto protiv helanki, nije da ne posedujem helanke, ali što se mene tiče stvar je prosta, one jednostavno nisu pantalone.

  Isto tako imam još jedno priznanje. Pre par nedelja kaže Misty kako ne nosi skini džins. Ja kažem 'tako je, ženo, pokaži im!', i onda shvatim da ja u stvari jedino takve i nosim, i zaprepastim se. Razmnožile mi se u ormaru. Došlo vreme kad ne možeš da nadješ poštene zvoncare, po poštenoj ceni, osim ako su trenutno u trendu. Zavolela sam ja moj skini džins, iako sam daleko od skini džins figure. I naravno nikad bez široke tunike, majice, košulje... dodati prema ukusu. A i nekako volim kad dodje proleće pa mogu da ih ovako frenč šik podvrnem do članka da se lepo vide cipele, baletanke, sandale... dodati prema ukusu. I volim što zimi lepo uđu u čizmice, jer volim da se vide čizmice, šta ću...

  E sad, neki mudri (čitaj: staršno čudni) ljudi su smislili genijalnu (čitaj: stvarno uvrnutu) stvar, a to je helanke (blja)+skini džins kombo. Oni ih zovu jeggings, ja bih rekla u duhu našeg jezika, farmerlanke. Zastrašujuće, pomislih u prvom trenutku. Ipak, jednom prilikom sam probala jedne. Maslinasto zelene, od rastegljivog, kao, teksasa, na lastiš. Ako niste dobro čuli, bez šlica, bez dugmeta, NA LASTIŠ! I šta bi? Imam ih već dve godine i obožavam ih. Otporne su na sve elemente. Zimi mi reklamiraju čizmice, a leti idu ovako francuski, naokolo.

  I hvala ako ste stigli do kraja ovog teksta. Poenta priče, nikad ne kažem nikad. Izvinite ako sam vas udavila, a imala sam još štošta da vam kažem. Na primer o ovom šeširu, i o tome kako sam se ošišala, ali imaću milosti. Bar za neko vreme...

;)
   

8 comments:

  1. Odmah sam na prvo luptu bila i zapazila sesirce, jer te tako sa sesircetom i zamisljam.Ustvari svaki put neko lepo sesirce tvoju glavu krasi!!
    Tako da zelim pricu o sesircetu!!~~))
    Ja isto pod hitno morak kod frizera!!Mozda vec sutra~~))
    Helanke i ja nosim i imam par.Leti mi bas dobro sluze kada je ovako toplo.Sve su na lastis.Imam i jednu suknju koju sam upravo izvadila da obucem danas i ona je na lastis.Jeste bezveze kada nema patenta, ali to je da samo navuces i da krenes.Zar ne??
    Super tekst kao i uvek i volim sto posvetis paznju tako svim detaljima.Lepo sve opises bas onako iz duse!!
    Inace bela bluzica mi je krasna.Volim takve sa vezom kao neke etno varijante ili me cak podsecaju kao da su ih bakice vezle i sve to.Tako da pun pogodak!!I torbak ti je divan!!Raznobojna koza iz vise delova~~))Volim!!

    ReplyDelete
  2. Jao imam iste takve samo bež, sviđa mi se ta fora sa zavrnutim nogavicama super izgleda.
    I čuj što se tiče tajica, najgore mi je kad vidim debele lelujave guzice u tajicama i kratkim majicama, to je neprihvatljivo. A obući ih uz neku dužu majicu već može i proći. Mada se zna, one su casual, nisu za svečane prilike.
    I de sad brzo idući post o kosi i šeširu!

    ReplyDelete
  3. A gdje su oči, mačko :)?

    Čekam priču o šeširu :).

    Imam jedne omiljene skinny jeans, ostalo su ili helankice ili malo šire hlače. Ali pazim, kao i ti, da bude duža majica preko helanki i uskih hlača :).

    ReplyDelete
  4. Ju, a ja mislila ovo neke pantalonice :D
    Ja helanke ne volim, ja helanke ne posedujem :/ ali ovo...ovo mi se sviđa, na tebi makar ;)

    ReplyDelete
  5. Mene su moje prve jeggings isto iznenadile. Malo su čvršće tak da je sve na svom mjestu, a guma me opet nigdje ne stišće i strašno su udobne :)

    ReplyDelete
  6. svidja mi se sve, a sesir pogotovo :)

    ReplyDelete
  7. Super je sesirce i ogrlica mi se dopada! Pratim te a ako zelis prati i ti mene natrag ;)
    http://myworldofvertigo-vertigokris.blogspot.com/

    ReplyDelete

Friends