14.1.13

Ljubičasta hladnoća


     Pokazujem ovu sliku samo zato što sam shvatila da uopšte nisam svesna da ovako izgledam. Pokazujem je zato što nam se dešava, skoro pa, zimski sveti gral vremena (za oblačenje), odnosno hladno, a suvo. Pokazujem je zato što sve što imam na sebi (osim čizmica) posedujem već dugo, a nije mi dosadilo. Zato što zahvaljujući ovim čizmicama, ne moram da nosim čizme za sneg, jer ove dovoljno greju. Pokazujem zato što sam mislila da izgledam kao crna rupa, kad ono...

     Nervira me zato što se ne vide omiljene minđuše (s mora), prsten koji ne skidam već tri nedelje i rukavice medveđa šapa...

;)

15 comments:

  1. Kao da znam o cemu pricas :).
    Nekako da nemam blog ni ja ne bi znala kako izledam svaki put.Na svu srecu fotografisemo nase izadnje, zapazanja nasa i sve oko sebe, da bi imali tu viziju sebe koju ne vidimo!!
    Mnogo si slatka, ali si mi najvise tajanstvena i sve to te cini tako lepom, dragom i milom!!
    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala, tanja! ali nije u pitanju tajanstvenost, vec manjak samopouzdanja i sposobnosti za poziranje :)

      Delete
    2. Ne moj tako.Svi imamo samopouzdanje samo ga trebas probuditi.
      Ja ne mogu da zamenim srecu kada vidim lepe slike ni sa cim, pa se jako trudim da sve lepo ispadne.Nekada mi treba pola sata za post, a nekada bude gotovo za 10 min.
      Nerviram me jedino sto puno pricam kada se slikam, jer mi je Dario dobar drugar, pa se usput i ispricamo, ali tako ne mozemo dobiti lepe slike!!
      Svako je poseban na svoj nacin i svemu treba pruziti sansu!!
      Opusti se crvenokosa devojcice!! :) <3

      Delete
    3. vidis, sad si me fascinirala, nisam nikad razmisljala da je samopouzdanje tu, pa ga treba probuditi, ja sam se drzala toga ja to nemam i to ti je, ali kad tako postavis stvari, to je vec nesto drugo. pa, hvala :)

      Delete
    4. Pa lakse se slikati nego decu roditi.Zasto to govorim, jer meni je porodjaj tako strasna stvar, a ujedno i radosna, ali ne znam kako cu se tada opustiti.Ovo slikanje i "glupiranje" je nista za neke druge stvari :), ali naravno da nam je svima urodjeno da poodjaj pretrpimo kao da nista nije bilo.Sve je tu oko nas, samo trebamo pokreniti stvari u dobrom smeru i biti srecan.Mislim da sreca resava sve nase teskoce.
      Mislim da ces bas tako i pobediti neke svoje nesuglasice, ako pokusas da im pokazes nasmejano i lepo lice :)

      Nadam se da nisam dosadna!! :)

      Delete
    5. Evo npr. znam da Madonna ima strasnu tremu pred izlazak pred publiku, a kada izadje kao da nema nikakvu slabnost niti strah!!
      Znaci bori se sa tim, ali mora to da pobedi!!

      Delete
  2. Slažem se za sveti gral, definitivno to jeste! :D Obožavam ljubičastu u svim nijansama, super ti je outfit, mogla bi malo češće da pokazuješ slike :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. stalno se trudim, ali mi nesto ne ide bas cesto, ali ne odustajem :)

      Delete
  3. Imam iste hlače, i sličnu kosu, jaknu i kapu :).
    Dok je ove zime kad krenem vani ličim na bezobličnu masu odjeće, nekad u crnom, nekad zaluta tu i boje.
    Pa de uslikaj te detalje izbliza što se ne vide. Ne bih se ja bunila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eto vidis, ne kazu dzabe da veliki umovi razmisljaju slicno :D
      ma uslikala, ali slab aparat plus slabo svetlo i ne mogu da se nateram da objavim takve slike... ali bice, bice :)

      Delete
  4. Volim kad nam tako dajes teasere :) Jedva cekam i full frontal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pod full frontal, nadam se da ne mislis na onaj filmski ;D ;D ;D

      Delete
  5. jao, pa divno si definisala taj sveti gral zimskog vremena :)

    kakva crna rupa, vidis kako je ljubicasta krenula polako da osvaja, od pantalona, preko torbe...verovatno je u kasnijoj razradi stigla i do kape :)

    ReplyDelete
  6. kakva crna rupa! o čemu ti pričaš?!....uz tu divnu boju kose i savršenu boju pantalona, a vidim da se ista boja ponavlja i na rukavicama i na torbi! čizmice su savršene i još ako kažeš da su udobne i tople ne vidim zašto bi ti i dosadile!

    ReplyDelete
  7. To je divan odnos prema stvarima. I te čizmice sa malenom i stabilnom potpeticom su mi sjajne a pantalonice su posebno "divine". Boja je ta koja osveži zimu i pre neki dan sam na semaforu posmatrala sijaset crno-sivih ljudi koje je isto tako omađijala jedna devojka sa ogromnim toplim zelenim šalom. Detalj ali je dao neki optimizam grupici anonimusa.

    ReplyDelete

Friends