30.4.14

Prstenje i još štošta

Šta se radi ovih dana... hm:

1. Pa eto, tu su neke male stvari za početak. Znate ono kad se neko godišnje doba zadrži u našem krajevima duže nego što nam je milo, pa jedva čekamo da mu vidimo leđa. A dok čekamo potpuno se isključimo, pređemo na puko preživljavanje i podešavanje - r o b o t. Ja zaboravim da sam ljudsko biće, a kamoli da sam ženka. Nosim istu stvar dan za danom, ormar ne otvaram, a sve što mi je potrebno je to tu, pobacano po fotelji. Takođe zaboravim i da posedujem išta od nakita - minđuše ne stavljam, prstenje me ne interesuje. Onda dođe proleće i kad se probudim otkrijem svoju staru dobru kolekciju.2. A tu su i neke veće stvari, kao što je na primer posao. Kao što je na primer to što sam ja nastavnik već dosta godina, a još uvek se osećam kao da nemam pojma. Tako se u poslednje vreme udubim u You Tube, u tekstove, savete, planove, vežbanja, disciplinu na času. Pa sledeći čas bude bolji, pa sledeći opet zaškripi. Ide gore, ide dole, ali da vam kažem, uglavnom bude zabavno...

3. A onda još veće stvari, kao što sam na primer JA... Ja u pokušaju da uđem u haljinu kupljenu za venčanje prijatelja. Ja koja sam pogrešno procenila sve Uskršnje gozbe koje su se našle na putu. Ja koja strpljivo pokušavam da uguram velike količine... hm, pa grudi, u pomenutu haljinu i zapravo u bilo koju haljinu, a dušmani nisu ostavili dovoljno mesta (saosećam se, naravno, i sa onima sa suprotnim problemom, i pitam se ima li uopšte onih u sredini ili je u pitanju neka zavera). Pa  pretražujem SH radnje, daleko mi buvljak, pa motam Zarin sajt u potrazi za haljinom i pitam se ko se toliko zabavljao sa fotošopom i zašto mu smetaju ženske noge, pa svakoj otfikari deo butke. Neka neko, molim vas, ode na onaj deo sa suknjama i haljinama i prosvetli me da li je u pitanju fetiš.

4. I na kraju neke random stvari. Neke duge šetnje, jer je lepo vreme i čim uđem ja bih opet napolje. Pa onda još malo profesionalnog ubijanja biljaka (spadoh na jednu saksiju, šmrc, help!). Čitanje. Proganjanje i slikanje mačaka za Instagram. I odugovlačenje sa pisanjem novog posta...

A kod vas, šta ima novo?

6 comments:

 1. Svima se slicno desi sa proleca, odjednom se setimo svih onih lepih, a zaboravljenih stvari koje posedujemo, pa nanovo pronalazimo u njima cari! ja licno moram da odradim celokupni pregled svih dobara, jer u suprotnom nemam pojma sat posedujem...Divno prstenje ;)) Veci ima tako intresantanu saru!
  Kisses :***

  ReplyDelete
  Replies
  1. e, bas to revizija svega sto posedujem :D

   Delete
 2. Ja sam ista sa nakitom, toliko ga imam i uvek nesto lepo nadjem kupim, ali posle slabo nosim.Na zlatno prstenje sam se bas navukla, a burmu neskidam nikada.Ti i tamo malo eksperimentisem, ali to je manje vise.
  Volim tvoje nausnice i mnogo mi se dopadaju, ali eto nikako da ih lepo uslikam i za jedan outfit post, a zasluzile su mnogo vise :)
  Hvala ti na svemu i na divnom komentaru :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma, docice ti trenutak. u svakom slucaju meni se mnogo svidjaju, ali sam kasno shvatila da nisu za mene, ali mislim da su na kraju dospele u prave ruke :)
   p.s. od bedza se ne odvajam :)

   Delete
 3. Bez brige, mislim da smo sve u istoj fazi. Ja ne mogu naći ništa za obuć jer je žena sa ramenima, strukom, bokovima i cicama valjda čudo prirode. Sve je krojeno za 15-godišnje dječake i mislim super je to i slatko sve, al ja to ne mogu na sebe navuć bez da izgledam kao gigantska lopta :/ Meh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. mi smo ti neka endemska vrsta, bice :D
   ja prekopala SH i na kraju nasla. i dalje malo stiska grudi mi bele, ali snasla sam se :)

   Delete

Friends