14.10.11

Iz ormara




































Za premijerni danas-se-obukoh post predstavljam zmijicu koja se sukobila sa cvetnim dezenom, a ova vojnička zelena se našla tu da smiri situaciju. Jaknu i čizmice sam već pominjala ovde, a haljinu ovde.
         Haljina je kupljena na buvljaku za nekih 200 dinara, ali je dugo stajala usamljena u ormaru jer je bila čudne dužine. Onda sam krajem avgusta naišla na ovo i zvezda je rođena. U poslednje vreme ih sve češće viđam i računam da ćemo na proleće biti preplavljeni asimetričnim suknjama i haljinama. Ali vredi pošto se lako prave, a stvaraju odličan efekat - vi hodate ležerno ulicom, a onaj duži deo dramatično leprša za vama čak i bez vetra, u glavi muzika... jedina opasnost su bandere, ako vas baš ponese gradivo.
    E, a ako ste primetili nokte, ovo morate da vidite. Samo oprezno, ja provedoh celo popodne okružena lakovima, a od mirisa boje su počele da se mešaju same...

6 comments:

  1. Ne mogu da verujem da si haljinu tako malo platila, fenomenalna je :)
    P.s. ti si cvrenokosa? :)

    ReplyDelete
  2. Koliko je dobra fora sa lakom!!

    ReplyDelete
  3. Super ti je prvi outfit post i cestitam na istom!!! Zelim ti srecu sa narednim, slicnim, jer zaista zelimo da vidimo sta sve umes sa odecom,a sigurna sam mnogo toga! Prsten mi je favorit!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. jeeej, hvala za podrsku :* :)

    ReplyDelete
  5. haljina je super,bas mi se svidja

    ReplyDelete

Friends