7.10.11

Pucketavi



Prošle nedelje idem ulicom i u izlogu jedne parfimerije pažnju mi privuče parče papira ispisano markerom - PUCKETAVI LAK. MARKETINŠKI GENIJE!
Zamislite mašineriju koja se pokreće u mojoj glavi u tom trenutku, sve te vredne hrčke koji trčkaraju u svojim vrteškama, oblikujući sledeće pitanje: hm, šta bi bočica pucketavog laka mogla da učini za mene? Pa šta drugo da zamišljam nego sebe u dugoj čarobnjačkoj haljini, kose crvenije nego ikada, kako idem ulicom, a oko mene pucketa li, pucketa. Ljudi se čude, ne mogu da veruju, odakle dolazi taj zvuk, sa njenih noktiju!? Pucketanje, uzdasi, padanje u nesvest. Ah, čari pucketavog laka! U idealnom slučaju bilo bi i svetlosnih efekata, vatrometa ili munje, naravno usklađenih sa bojom haljine ili kose ili cipela, ili sve zajedno.
            Nažalost, znam da nema ništa od pucketanja i da je najviše što ću dobiti efekat ispucalog laka, koji ću moći da nosim i pošto sam oprala sudove i biću kul iako pola laka nema. Na efektu pucketanja ću morati sama da poradim.
            

Ko još ima pucketavi lak? Da li vaš radi?

8 comments:

  1. Uzmi prašak što pucketa na jeziku i zamišljaj da taj zvuk dolazi s noktiju.
    Ili snimi sebi na mp3 pucketanje i šetaj slušaju ći to ... kao mali svemir.

    Vidjela sam kod neke blogerke prije par mjeseci takve nokte i već 3 ili 4 mjeseca sam sebi zamišljala u glavi kako to urade? Hmmmm?
    Obzirom da nisam nikad išla na manikir, zamišljala sam neke čudne rdanje.
    Ali su mi se sve iluzije srušile kad sam vidjela da to smao jedan sloj laka uradi :D

    ReplyDelete
  2. meni je bas fora ovako :) super!

    ReplyDelete
  3. Ma, radi, ali ne mogu da se oduprem utisku da bi mi nokti ovako izgledali i da samo pustim lak da krene spontano da se guli sa nokta :)) Tako da, poradićemo same na efektu pucketanja i sevanja oko nas izgleda :*

    ReplyDelete
  4. Хтедох да га купим пре неки дан на пијаци, али не даде ми неки ђаво... Сад се кајем.

    ReplyDelete
  5. @ Selma: vidis kako je to, covek ocekuje magiju, a ono nista;) ali jeste nekako magicno gledati ga kako puca.

    @Azra: :)

    @cat: to ti kazem, meni su nokti uvek takvi posle pranja sudova, pa je ovo odlicnno za kamuflazu, ne moras da zuris da sredis nokte:D

    @nevena: misli na magiju puc puc :D

    ReplyDelete
  6. ps kupujem i pucketave bombone, hvala Selma:)

    ReplyDelete
  7. Haha, pucketave bombone, super ideja! Ja vidjela ovo u radnji bez marketinga, mozda bas zato i nisam nesto odusevljena idejom ispucalog pucketavog votever laka! Ja vise volim gledati prskalice ili zvijezde.

    ReplyDelete
  8. ti onda uzmi samo bombone :)

    ReplyDelete

Friends