29.12.11

Knjiga, mačka i ormar - Poklon ZAVRŠENO!

         
    Pošto se stalno žalim (ili možda hvalim) kako provodim sate heklajući, evo i plodova rada. A kako ste već tako divne dame (i poneki gospodin) i vreme je darivanja (što bi rekle reklame), red je da vam se zahvalim na divna tri meseca koliko smo proveli zajedno i da vam nešto poklonim. Ne, ne, nije u pitanju Betmenova glava na jelci (žao mi je ako sam vas razočarala), u pitanju je kapica (korisno u ove zimske dane, priznaćete) inspirisana crnom mačkom (pa da vidite ko će kome sada da pređe put). Ovo je jedna od prvih stvari koje sam naučila da heklam, naravno svima je jasno ko je ovde crazy cat lady. 




     Posebnih uslova za učešće nema, osim da ste u blizini (Srbija, Hrvatska, BiH, Slovenija, Crna Gora ili Makedonija) i da nastavite da budete tako fini kao i do sada i ostavite komentar. To je sve. Imate fore do 15. januara, a pobednika će proglasiti random.org (ili možda random cat). Ja ću se potruditi da vam uslikam kapicu i u jednoj kombinaciji koja mi je odavno na umu, da biste je videli u svoj slavi.

9 comments:

  1. Hajoj, ja ću svim silama da usmjerim misli na tu kapicu, možda i dobijem :D. Prijavljujem se, prijavljujem se. Išla bi dobro uz moju koala kapicu :D.

    A ko zna, možda i sama naučim to da pletem :D.

    ReplyDelete
  2. Jao, divna, takvu bih i ja nosila :D

    ReplyDelete
  3. Mantram i ja, kapica se cini diiivna <3 :))

    ReplyDelete
  4. joj luda sam za ovakvim kapicama, dočepala sam se one h&m-ove ali sam predjetinjasta u njoj..daaaj mi ovu :D hvala što si me napomenula, iskreno volim tvoj blog (i ne pišem to da dobijem kapicu) :D

    ReplyDelete
  5. :) samo napred devojke:)
    @emina, hvala! ja nekako i nisam mnogo rasirila pricu zato sto bih bas volela da to bude jedna od vas koje ste stalno tu, zato sam ti i rekla;) (ja bih, da mogu, npravila po jednu za svaku)

    ReplyDelete
  6. Bas sam razmisljala o slicnoj kapici i sad vidim ovaj post... Pozdrav i od jednog crnog, nestasnog macka.

    ReplyDelete
  7. aaaaaaa @_@ kako je super...videla sam dosta takvih sa usesima, ali ova je handmade pa je zato jos lepsa! Zelim. Ovu. Kapu. :D

    ReplyDelete
  8. ja sam nabasala upravo na tvom blog i svidja mi se razlicitosti...prijavljujem se za kapicu =)

    ReplyDelete
  9. putnici namernici uvek dobrodosli:)

    ReplyDelete

Friends