9.1.12

Suknja i... zima?

       Složićemo se da smo zbunjeni. Bio Deda Mraz, došla 2012., Božić i sve po redu, ali zima... ne baš. Sve sam uradila: spremila čizme, ukrasila... Čak sam i novogodišnje odluke donela i uspela da ispunim one dve velike, skinuti praznične viškove i piti više tečnosti. Prosto, razbolela se već prve nedelje i bez apetita, tri dana, pila čaj, limunadu, šumeće tablete i supu, ha, ko bi se toga setio!
     I da, ovaj post nema poentu, jer sam i dalje zbunjena situacijom. U decembru sam nosila letnju suknju i prolećnu jaknu, i nemam pojma šta da mislim o tome. Mislim, nije loše kad treba da se obučeš, ali da li mogu bez pahuljica i koliko dugo... pitanje od milion *uneti valutu po želji*.


P.S. Za slučaj da zima ipak naiđe, i dalje želim da vam poklonim ovo:









O.o

10 comments:

  1. Драго ми је да коначно видим твоје фотографије у целости, много ми се свиђају, и твој шешир и ти!!! И јакна је сјајна! Разумем те за снег, мени не недостаје баш толико, само се бојим да не пада негде типа у мају...

    ReplyDelete
  2. Хм, мислим да је ово иза "Шајкашке", јел тако? Ту ми је основна :)

    ReplyDelete
  3. Kod nas zima, prava pravcata :).

    Vidi te :). Imamo sličnu boju kose :D.

    ReplyDelete
  4. uf dođi malo u Bosnu ako hoćeš zime.. pada snijeg cijeli dan i meni je fuuuuj. Jao koliko volim duge suknje (ili haljine) na čizme.. to mi je idealan par..a tek šeširić, na tvoju crvenu kosu.

    ReplyDelete
  5. @nevena: hvala ti ^.* ali sto mi ne das da imam tajni identitet, da li bi ga oduzela i betmenu i supermenu? lepa ti je skola:)
    @emina i marsovka: verujem da vam nije lako, ali ja sam za varijantu neka padne sad, pa da zavrsimo s tim, a ne da se smrzavamo u maju, sto kaze nevena :)

    ReplyDelete
  6. Ja sam u ovom toplijem dijelu Bosne i ništa se ne dešava! Nije da sam neki ljubitelj hladnoće, ali kao da mi malo fali snijeg. Šta znam, možda bar jedna smrznuta šetnja...
    A fotke su divne! I kosa, šešir, suknja i cicamaca!<3

    ReplyDelete
  7. Slike su divne!!
    Tvoja crvena kosa, jaknica, cizmice, golubovi...Ma veruj mi, da cujem iz slika, kako dozivas mace!!!
    Fino si sve to docarala!!

    Da, i meni nedostaje sneg, ali jako.
    Kupila sam si i ski odelo na buvljaku, ali nista od svega toga!!
    Znas jos sta, cekam evropsko prvenstvo u klizanju i nadam se da ce do tada pasti sneg!!

    ReplyDelete
  8. :O Ja hoću jos slika tvojih kombinacija, imaš otkačeni stil, tačno kako sam i zamišljala :D

    ReplyDelete
  9. krenem tako malo da istrazujem tvoj blog.. i ovaj post me je bas nasmejao.. eh da si tad mogla da znas kakva nam se zima sprema krajem januare hehe.. svidja mi se ova tvoja suknjica..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ziva istina, evo i sad sam se stresla... uhuhuh
      ********
      *********

      Delete

Friends