29.1.12

Vikend uživancija

       Posle surove radne nedelje (da, surove, ne koristim tu reč olako), krevet je najbolje utočište. Radiš u prestonici, a kroz sneg se probijaš kao da radiš na Kopaoniku (eventualno u Aspenu, ako imaš malo više sreće). Dobro, jesam bezobrazna, priželjkivala sam ovaj pravi sneg, nego sam džngrizava, jer nemam sanke, a i dok stignem s posla padne mrak, i tako još neki izgovori, ne volim da se smrznem... Ali zato kad dođe vikend mogu da podelim sa vama, zbog čega sam sve čekala da ta dva divna dana na S, konačno stignu.



* Na primer, zbog ove haljine. Nije da ne bih volela i da je probam, ali znate šta bih najviše volela? Da je bocnem iglom! Da budem jedna od ovih dama, koje mogu da je vide od početka, daje bockam i seckam, pa da joj se tek onda divim. Sigurna sam da je iz njihovog ugla najlepša.

A uz nju bi bila savršena jedna ovakva frizura, doduše savršena je i bez haljine. Ali vikend je, i pidžama je Couture...


    
* A što se ovoga tiče, ne znam za vas, ali mene godišnji horoskop uvek zabavi (dnevni, ne baš, ali godišnji, uvek). A još kad je moj znak ovako predstavljen slikom, kao u Australijskom časopisu Russh, i kad mi ovako lepo opiše godinu, ja sam za to da mu sve verujemo. Koji ste znak? Da li vam se svidela prognoza (i slika)?


;)

6 comments:

  1. Samo zbog ove frizure želim ponovo dugu kosu :D

    ReplyDelete
  2. Obje smo ovnovi :). Ali ja ne volim horoskop, ne vjerujem, moja struka to ne dopušta :D.

    ReplyDelete
  3. Hhaha, ni ja nemam sanke, a ovde nama ni snega~~((
    A i da imam sve to, morala bih bas negde dalje da odem da se sankam, kada je kod nas sve ravno!!~~((

    Ne citam nesto horoskop, mozda po nekad.Pre kada sam mladja bila sam bas verovala u sve to i natalne karte, pa su mi rekli nesto sto se nikada nije desilo!Tako da sam ih sve otpisala!!!
    Mada sam ponosni Lav Jarac!!!~)

    ReplyDelete
  4. Sock-bun je najgenijalnija stvar!
    I ja sam ovan pa idem čitati horoskop. Uvijek mu vjerujem kad je pozitivan :D

    ReplyDelete
  5. Uuu, moj je bas dobar horoskop! :D

    ReplyDelete

Friends