13.10.12

Plavi kaput... je skup

Levi s Made Crafted coat


Levi s Made Crafted coat (clipped to polyvore.com)


      Hvala ti, Polivore, što od mene praviš boljeg blogera! Vidim ja danas odjednom četiri nova komentara i mislim se, blago meni, a još nisam ni objavila post. Ali post je ipak bio tu, a šta se desilo i kako je ovaj predivni i preskupi kaput stigao ovde, nije loša priča. 

      Čitala sam zanimljiv članak preko vikenda i odlučila da izvučem malo inspiracije. Tako je i došlo do ovog ,,Polivor incidenta''. Pokušavala sam da prenesem što više stvari koje imam na Polivor, pa da se zabavljam kombinovanjem, jer je zabavno, nema boljeg razloga (pauza za smejanje). Poenta je naći što sličnije stvari onima koje imate (ili iste ako imate sreće). I tako dolazimo do ovog kaputa jer od prošle nedelje posedujem sličan, koji je za razliku od ovoga plaćen čitavih 200 dinara (malo manje od 2 evra). Dakle malo manje džepova i mnogo manje hiljada, i voila! 

      Polivor i bloger su odlučili da ovo podelim sa vama, i jednostavno, od svih stvari koje sam sačuvala, dodali baš ovaj kaput kao post. Ali kad smo već tu, što da ne, zabavno je! Ali onda morate da znate da sam pored ovog kaputa, kupila još jedan tanji, tamno sivi sa bordo kariranom postavom i teget dugi blejzer, plus crnu, vunenu suknju. Sve ove stvari su me koštale 700 dinara (manje od 7 evra). Post sa njima u pripremi. I molim vas nemojte da mi šaljete crnu magiju, sve se ovo desilo sasvim slučajno.

;)










12 comments:

  1. Koja klasika, oduševljena sam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, dame, slucajan post nadam se da je sad sve jasnije :)

      Delete
  2. Uh dobar je, ali cijena...auuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. živa istina, ali ja sam se izvukla :D

      Delete
    2. Aha, dobro je :). I neka smo vidjele koliko je ovaj skup, a ti našla za tako male pare, nema boljeg osjećaja nego kad tako "jeftino" prođeš. Pretpostavljam da si našla SHS neki? Ja planiram pohod na naše lokalne SH trgovine sutra :)

      Delete
  3. Bas bih htela da imam nesto tako veliko i ogromno, a i toplo naravno.
    Zamisljam ga uz patike. <3 Uh savrseno!!
    Moze??

    ReplyDelete
  4. ja ovu zimu ciljam na bežaste nijanse :)

    ReplyDelete
  5. Oho! Everlasting kroj! Pa neka ga sa uživanjem nosiš... :*

    ReplyDelete
  6. nista lepse od trocifrene garderobe, a kada je dvocifrena - sreci nikad kraja!

    u dinarima, ofkors :)

    ReplyDelete
  7. Ja nikako da se nateram da koristim polyvore u prave svrhe, nemam talenta za to. :/

    ReplyDelete

Friends