9.9.13

Septembar, more i MC Hammer

    Znate ono kad dođe septembar, a mama vam kupila nove pantalone za školu. Tu je negde početak ili sredina devedesetih, možda i kraj osamdesetih, kako za koga. U svakom slučaju MC Hammer pantalone i dalje prolaze, čak i kod mama koje žele da im deca budu moderna. Ali dozvoliće vam ona još tih prvih nekoliko dana da uz te pantalone nosite svoje omiljene letnje, damske sandale, ali samo pre podne, dok ne zahladi. Gore može bela majica, poslužiće taman i za fizičko. E, onda svakoj finoj maloj dami treba i malo sjaja, može od mame da pozajmi onu zlatnu ogrlicu sa dijamantima (zlatne boje sa cirkonima) i onaj najbolji veliki prsten iz Kinder jaja. Et Voila! Spremna za prvi dan škole!
     Na kraju bi svakako došla školska torba, al' pošto mi se bliži trideseta, a septembar sam okrnjila na moru, imala sam samo ovaj roze ceger. Na njemu Taktatica bedž, tako da smo se na moru ipak nekako našle zajedno, makar duhom. A što se ostalog tiče, ako se pitate šta se desilo, ja samo dajem racionalna objašnjenja... i savete. Hoćete da kažete da ovo nije savršena kombinacija, kako za prvi dan škole, tako i za jedan podmukli, oblačan dan koji se prošvercovao na vaš letnji odmor? Kažite da jeste...

;)









11 comments:

  1. Taktata bedž, ma daaaj? :D Divan je, i ptičice, i šlvare. More bez sunca već...

    ReplyDelete
    Replies
    1. taktata, kako ne ;)
      bilo je sunca samo se tog dana odmaralo :)

      Delete
  2. Opet si prolazila kroz koje krajeve i svratila nisi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nije do mene, pepeljugo, znas to. agencija je agencija. i rodbina me proklinje, ali kroz makedoniju se prolazi nocu i ne staje se apsolutno nigde osim na granicama. kad budem dolazila za skoplje, neces me otarasiti tako lako :)

      Delete
    2. Uu, kakva pretnja!! Jedva cekam :)))

      Delete
  3. Bas me cudi ovakovo vreme u Pefkohoriju i u septembru, tamo je obicno vrelo.Ali dobro, valja za nas bele i ovakvo vreme.
    Bedz :), da zao mi je sto smo mi vec odavno otisli kada ste vi dosli, ali videcemo se uskoro to znas :)
    Drago mi je da nosis bedz i da ti se svdija.Ja nikako nisam objavila nasu sliku, ali htela sam neki rendom post, koji nikada nisam realizovala zbog ne dovoljnog broja fotografija za isti.

    Bubim jako <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. vreme je bilo cudljivo. i nas je iznenadilo, jer prosle godine u isto vreme oblacka nismo videli.
      bedz obozavam, a vidis i marsovki se svidja :)
      javljaj kad se vidimo :*

      Delete
    2. Hocu sada sam zauzeta oko ucenja, ali posto cu biti u Bg ja cu ti se javiti obavezno.
      Drago mi je da ga volis!!
      Bice valjda i giveaway sa bedzom jednog dana!! :)

      Delete
  4. Sve, sve, sve mi se sviđa!

    ReplyDelete
  5. Meni je ovo savršena kombinacija :)

    ReplyDelete
  6. Jao, divne fotke.. Blago tebi, valjda si se nauzivala i za nas.. Meni je more ove godine propalo, definitivno.. Ali sad ce brzo druga godina, nadam se. :D

    ReplyDelete

Friends