16.3.14

Slaninica i Ves Anderson

* Kad dođe vreme za dijetu i vežbanje, snovi izgledaju ovako:Ovaj čovek je toliko genijalan i toliko kul da mu neću napisati ime, jer mislim da bi mu pominjanje imena na mestu sa ovolikom količinom mačića i povremenim outfit postom veoma ugrozilo reputaciju (biće vam jasno zašto uskoro). Elem, ako imate 20 minuta slobodno i fali vam malo dobrog humora, pogledajte šta znači zdrava konkurencija u rokenrolu, obećavam plakanje od smeha.

* Ove nedelje nam je na repertoaru konačno The Grand Budapest  Hotel, i prilika da testiramo ovu teoriju. Da li su Andersonovi likovi stvarno izgubili slobodu kretanja?


;)

7 comments:

 1. ahaha, kakva fora, uopšte nisam znala za šta je reklama dok nisam videla kraj :-)

  ReplyDelete
 2. javi za film, i ja razmišljam o gledanju.

  ReplyDelete
  Replies
  1. film je divan, ne ramisljaj, gledaj sto pre :)

   Delete
 3. Hahaha vala bas i ja sam sada na nekoj mojoj dijeti, a sanjam o svim tim delikatesnim stvarima!
  Gledala samThe Grand Budapest Hotel i dobro sam se nasmejala. Preporucujem svima :))

  ReplyDelete
 4. Ne mogu dočekati Grand Budapest Hotel, već mjesecima čekam čekam :)))

  ReplyDelete
 5. Hahah, koji video.Meni je prosto uvek bilo zao svih tih gica, koje se posle pretvore u sunke i slanine.Svinja mi je ipak mnogo cool zivotinja sa smesnim nosem, da bih od nje napravila koji zaloga koji vrlo retko mogu da pojedem.
  Ja i film smo ti dva razlicita sveta, ne mogu da sedim dva sata i gledam u sliku koja se nesumicno menja, ipak su mi draza live dvd izdanja, gde uvek mogu da zaplesem.Ne znam ni sama zasto ne mogu da gledam filmove.Jednostavno ih ne volim.Pokusavala jesam, ali nista mi nije uspevalo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ovaj bi ti se svideo, sigurna sam. pogledaj ga, makar kod kuce, inspirisace te ;)

   Delete

Friends