7.4.13

Samoodbrana* Da nije čudno što sve počinje sa kišom i oblacima? Da li se još nekom čini da je kraj sveta, i da se neće desiti sa velikim praskom, nego ćemo svi prosto izbledeti sa planete Zemlje bez sunca...

* S vremena na vreme naiđem na blog od koga se ne odvajam dok ne prođem kroz celu arhivu. U poslednje vreme desilo se dva puta: Wiksten me tera da štrikam i štrikam, a onda da malo patim za prolećnim bluzama i haljinama, a onda malo za divnim nakitom, a SillyWorld mi je probudio želju za Novim Sadom, i vremenskim prilikama pogodnim za šetnju u bilo čemu osim u odeći i obući napravljenoj od gume i plastike!

* Volim da čitam intervjue, # voajer_u_duši, volim i da zavirim kroz prozore uveče, ako vidim lep luster, ljubičasti zid ili čujem zanimljivu muziku. Volim da čitam intervjue da vidim da li će mi pokazati kakav je neko, i uvek ima još nekoliko pitanja koje bih dodala.

:)

13 comments:

 1. Sunce će izaći :)
  Teško nailazim na ovakve, kreativne blogove, a želim da ih što više pratim...
  Nedavno sam u knjižari vidjela knjigu o pletenju, koja bi i tebi bila zanimljiva, sigurna sam. Malo sam je prelistala, puno ideja i tehnika ima u njoj. Čekam sarajevski sajam knjige koji se otvara 17.4., kada će ova knjiga (i mnoge druge) biti na sniženju :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. gubim nadu da ce izaci :)
   a kako se zove ta knjiga, da je potrazim i ovde?
   sajam knjiga <3

   Delete
  2. "Velika knjiga pletenje", ali ne mogu da se sjetim ko je izdavač, jer sam taj dan puno knjiga gledala, pa sam izdavače pomiješala. :) Gledala sam na stranici knjižare, ali nemaju nikakve podatke o ovoj knjizi. Sve detalje ću ti reći 17., ako ti se ne žuri :)))

   Delete
  3. ne zuri mi se, samo sam radoznala. kad vidis ti dojavi :)

   Delete
 2. Jednostavno te volim, Random!

  ReplyDelete
 3. Hvala ti na novosadskom blogu :). Fali mi dobrih blogova u posljednje vrijeme. Onih koje možeš i pročitati, pored fotografija...

  ReplyDelete
 4. Silly world mi je jedan od najdražih blogova, uživam u svakom novom postu :)
  A doći će i do vas sunce, ajde evo šaljem ti ga ja malo :))

  ReplyDelete
 5. Ugnjilice nam se kosti..a i ganja me onaj psiho virus..ma uzas..

  ReplyDelete
 6. hej hvala na lepim recima :)
  Citamo se :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nema na čemu, potpuno su zaslužene. :)
   ne znam kako te nisam pre našla, već imaš puno obožavalaca :)

   Delete

Friends