7.4.13

Samoodbrana



* Da nije čudno što sve počinje sa kišom i oblacima? Da li se još nekom čini da je kraj sveta, i da se neće desiti sa velikim praskom, nego ćemo svi prosto izbledeti sa planete Zemlje bez sunca...

* S vremena na vreme naiđem na blog od koga se ne odvajam dok ne prođem kroz celu arhivu. U poslednje vreme desilo se dva puta: Wiksten me tera da štrikam i štrikam, a onda da malo patim za prolećnim bluzama i haljinama, a onda malo za divnim nakitom, a SillyWorld mi je probudio želju za Novim Sadom, i vremenskim prilikama pogodnim za šetnju u bilo čemu osim u odeći i obući napravljenoj od gume i plastike!

* Volim da čitam intervjue, # voajer_u_duši, volim i da zavirim kroz prozore uveče, ako vidim lep luster, ljubičasti zid ili čujem zanimljivu muziku. Volim da čitam intervjue da vidim da li će mi pokazati kakav je neko, i uvek ima još nekoliko pitanja koje bih dodala.

:)

13 comments:

  1. Sunce će izaći :)
    Teško nailazim na ovakve, kreativne blogove, a želim da ih što više pratim...
    Nedavno sam u knjižari vidjela knjigu o pletenju, koja bi i tebi bila zanimljiva, sigurna sam. Malo sam je prelistala, puno ideja i tehnika ima u njoj. Čekam sarajevski sajam knjige koji se otvara 17.4., kada će ova knjiga (i mnoge druge) biti na sniženju :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. gubim nadu da ce izaci :)
      a kako se zove ta knjiga, da je potrazim i ovde?
      sajam knjiga <3

      Delete
    2. "Velika knjiga pletenje", ali ne mogu da se sjetim ko je izdavač, jer sam taj dan puno knjiga gledala, pa sam izdavače pomiješala. :) Gledala sam na stranici knjižare, ali nemaju nikakve podatke o ovoj knjizi. Sve detalje ću ti reći 17., ako ti se ne žuri :)))

      Delete
    3. ne zuri mi se, samo sam radoznala. kad vidis ti dojavi :)

      Delete
  2. Jednostavno te volim, Random!

    ReplyDelete
  3. Hvala ti na novosadskom blogu :). Fali mi dobrih blogova u posljednje vrijeme. Onih koje možeš i pročitati, pored fotografija...

    ReplyDelete
  4. Silly world mi je jedan od najdražih blogova, uživam u svakom novom postu :)
    A doći će i do vas sunce, ajde evo šaljem ti ga ja malo :))

    ReplyDelete
  5. Ugnjilice nam se kosti..a i ganja me onaj psiho virus..ma uzas..

    ReplyDelete
  6. hej hvala na lepim recima :)
    Citamo se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nema na čemu, potpuno su zaslužene. :)
      ne znam kako te nisam pre našla, već imaš puno obožavalaca :)

      Delete

Friends